UVOZ ROBE

Naša agencija u Kini, Vam nudi cijelovitu uslugu vezanu za uvoz robe, od pronalaženja željenog proizvoda po konkurentnoj cijeni, kontrolu kvaliteta, skladištenje robe, izradu deklaracija sa bar kodom, lokalni transport u Kini, izdavanje našeg teretnog lista B/L, brodski, željeznički ili zračni transport. Zahvaljujući kvalitetu i broju navedenih usluga, možemo sa sigurnošću reći da nudimo jedinstvenu ponudu u Hrvatskoj. Kinesko tržište je ogromno i vrlo perspektivno, ali predstavlja niz problema klijentima sa naših prostora. Uspostavljanje kontakata i komunikacije su otežani a razlog su jezička, kulturološka i pravna barijera. Za sve informacije i rješavanje Vaših nedoumica naša agencija ima svoje prostorije u Hrvatskoj. Vjerujemo da je kvalitetna usluga pravi put za sticanje povjerenja i dugotrajnu poslovnu suradnju. Zbirni transport robe iz Yiwu u Kini do carinskih skladišta u Hrvatskoj . U navedenu ponudu ulaze: Papirologija, Troškovi brodskog prijevoza, Lučki troškovi, Transport robe do carinskog skladišta u Hrvatskoj.

Po potrebi i uslugu carinjenja.


Prilikom uvoza robe treba biti upoznat sa svim carinskim pravilima za uvoz određenog proizvoda, anti-dampinškim pristojbama, carinskim davanjima, raznim certifikatima i mnogo toga što naša komplicirana birokracija uključuje! 


S toga sve dobro provjerite prilikom kupovine robe, ukoliko vam je potrebna pomoć, postoje mnoge agencije za posredovanje, naša preporuka ide za:

Uvoz Robe

Comments

Popular posts from this blog

Carinski postupak 42 u EU

Grad Guangzhou u Kini

Dropshipping